Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta rybna

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

makrela wędzona 1 szt
jajko 2 szt
korniszony 1-2 szt
masło 1 łyżka
majonez 1 czubata łyżka
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta rybna

Kroki postępowania

1
Rybę oddzielić od ości i rozdrobnić.
Krok 1 - Pasta rybna foto
2
Jajka ugotować na twardo, pokroić w bardzo drobną kosteczkę.
Korniszony również drobno pokroić.
Krok 2 - Pasta rybna foto
3
Połączyć wszystkie składniki. Dodać masło i majonez, wymieszać. Przyprawić do smaku niewielką ilością soli i pieprzem.
Smacznego :)
Krok 3 - Pasta rybna foto

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota59 08.10.2013 14:51
bardzo dobra na kanapeczki
Wafelek2601 10.09.2013 10:56
Przepyszna pasta
gusia1000 31.03.2013 14:25
Lubię taką.
alaaa 27.03.2013 22:47
moja ulubiona,pyszna jest
fotoviderek 18.03.2013 07:38
Taka pasta i świeże pieczywo... pycha :)
TEtalicha 17.03.2013 18:27
dawno nie robilam
mic 17.03.2013 18:21
wydaje sie byc smaczna
jola1512 17.03.2013 18:19
Pasty są super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak