pasta rokpolowa do szkolnych kanapek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • masło

    40 g
  • musztarda

    4 łyżeczki
  • sól do smaku

  • rokpol

    160 g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

masło rozcieram, dodaję pokruszony ser, musztardę, paprykę i sól do smaku. wszystkie składniki mieszam na jednolitą masę i po schłodzeniu smaruję pieczywo.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
andżelika1 14.08.2012 17:57
fajne
sznycel 14.08.2012 16:27
pasta jest tania, smaczna i nie wsiąka łatwo w szkolne kanapki czyniąc je suchymi

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat