Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta pomidorowo-tuńczykowa

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pomidory bez skóry 1 sztuka
tuńczyk w sosie własnym 1 opakowanie
zielona pietruszka 1 łyżka
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat
oliwa czosnkowa 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta pomidorowo-tuńczykowa

Pomidor parzymy, obieramy ze skorki, wrzucamy do blendera. Tunczyka odcedzamy i wrzucamy rowniez do blendera, pietruszke myjemy - dorzucamy do reszty skladnikow. Calosc blenderujemy na gladka mase, dodajemy łyzke oliwy, doprawiamy do smaku sola i pieprzem. Podajemy z ciemnym pieczywem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 24.05.2014 16:33
przepraszam ,myślałam o tacie a to pasta
Margo1 24.05.2014 16:32
ciekawa tarta
Pani Domu 10.03.2014 09:01
świetna pasta
Kejti 09.03.2014 10:02
Fajna pasta do jajek :-)
adelajda 05.03.2014 10:20
lubię pasty
Kuchenka 04.03.2014 21:23
coś dla mnie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak