Przepis i sposób przygotowania na: Pasta pomidorowo - paprykowa ostra
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu ,odcedzamy i dodajemy sosu ,mieszamy ,dodajemy ser i czekam aż się ładnie połączy nasza pasta
cielęcina bez kości | 200 g |
pomidory krojone z puszki | 300 ml |
papryczka chilli | 1 szt |
pasta peperoni | 1 łyżka |
cebula | 1 szt |
bazylia | 10 listków |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | 1/2 łyżeczka |
cukier | 1 łyżeczka |
wino białe wytrawne | 1/2 szkl |
oliwa aromatyzowana | 5 łyżek/ziołowa |
makaron świderki | 300 g |
parmezan starty | 150 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: