Pasta Pomidorowa

Pasta Pomidorowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

mała puszka

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez

    100 g
  • ketchup

    2 łyżki
  • jogurt

    1 łyżka
  • koniak

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Pasta Pomidorowa

1. Majonez wymieszać z ketchupem oraz jogurtem i doprawić na ostro solą, pieprzem oraz cukrem
2. Tuz przed podaniem domieszać koniak

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

kielcok1 29.12.2011 16:23
dobra

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat