pasta parówkowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • parówki

    3 szt
  • jaja

    3 szt
  • por

    3 cm
  • majonez

    3 łyżki
  • musztarda

    1 łyżka
  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jaja ugotować, obrać i pokroić razem z parówkami w dużą kostkę. Zmielić lub zmiksować na papkę. Pora pokroić w drobną kostkę, położyć na sit i sparzyć wrzątkiem, odcedzić, włożyć do masy.Do masy dodać majonez i musztardę wymieszać. Całość doprawić solą i pieprzem.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
ppaulina 21.02.2014 17:27
super pomysł
teresa18 31.05.2013 20:34
robie trochę inną ale ta też jest smaczna
Łukasz15 25.05.2013 19:31
Musi być pyszna
Zdzisław 17.04.2013 23:11
chętnie skorzystam z tego przepisu
Megg 17.04.2013 20:49
bardzo ciekawy przepis, trzeba go będzie wypróbować :-)
Janina 17.04.2013 20:26
Bardzo fajny zestaw
kokoszka 17.04.2013 20:24
ciekawa propozycja
kuklik 17.04.2013 20:04
smakowite zwłaszcza z grzankami
Małgorzata106 17.04.2013 20:03
super pomysł

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat