Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta "paprykarz"

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śledż w sosie pomidorowym 1 puszka
ryż 45 g
cebula 0,5 szt mała
Papryka słodka mielona Prymat 1 łyżeczka
ketchup pikantny 1 łyżka
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta "paprykarz"

Ryż gotujemy na małym ogniu. Filet miksujemy blenderem razem z cebulką. Dodajemy ketchup i paprykę słodką mieloną. Doprawiamy do smaku solą. Dodajemy ugotowany ryż. Podajemy na posmarowanym masełkiem pieczywie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

misia53 07.12.2015 22:51
Podoba mi się ten pomysł.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak