pasta orzechowa do pieczywa

pasta orzechowa do pieczywa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • serek topiony

    2 szt
  • orzechy włoskie

    10 dkg
  • masło

    2 łyżki
  • śmietana

    5 łyżek
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania pasta orzechowa do pieczywa

Serki rozcieramy z miękkim masłem,śmietaną i posiekanymi orzechami.Mieszamy i gotowe.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Ada-Gaba 31.01.2012 07:14
dobre
Krystyna32 19.07.2011 08:37
extra

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat