Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta na chleb z fasoli

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasola 1 szklankę
czosnek 2 ząbki
koncentrat pomidorowy 1 łyżka
ogórek kiszony 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta na chleb z fasoli

Zmiksować blenderem ugotowaną fasolę (po uprzednim namoczeniu na noc). Dodać czosnek, ogórek i znowu zmiksować. Dodać koncentrat pomidorowy, 2 łyżki oliwy z oliwek i sól do smaku. Idealna na tosty z żytniego chleba.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marzenciak1985 06.05.2012 16:14
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak