Pasta makrelowa do smarowania pieczywa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makrela wędzona

    2 szt.
  • majonez

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę obieramy ze skóry i ości, rozdrabniamy widelcem i mieszamy z majonezem. Taką pastą smarujemy pieczywo.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
SYLKA 15.06.2012 09:49
tez taka robimy tylko dodajemy jeszcze ketchup pycha
jeanette_v 14.03.2012 20:55
Proste i bardzo zdrowe. Ja musiałam jeszcze dokładnie sprawdzić czy nie ma ości.
Mysiunia 21.01.2012 15:18
prosto i smacznie:)
romanrafal 12.08.2011 16:22
jadłem super
Grażyna13 19.03.2011 09:38
Smakowita !
Ewa111 01.02.2011 11:58
pyszna pasta ,mi zasmakowała z ciemnym chlebkiem
misia53 22.12.2010 14:06
tak dla odmiany super!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat