Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta łososiowo-twarożkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

łosoś wędzony plastry 100 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta łososiowo-twarożkowa

1oog łosoś norweski wędzony
2 jajka kurze ugotowane na twardo
3 łyżki stołowe twarożek kanapkowy (jego nazwa "Mój ulubiony")
1 garść szczypiorek (umyty,osuszony i drobno pokrojony)
pieprz kolorowy wg.uznania

Łososia kroimy w drobną kosteczkę i przekładamy do miski.Dodajemy szczypiorek,twarożek oraz jajka drobno posiekane.

Pieprzymy wg. uznania i całość mieszamy.Chwilkę chłodzimy w lodówce i podajemy z ulubionym pieczywem. . .

SMACZNEGO :=)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rjustysia 03.12.2012 22:21
Nie robiłam jeszcze łososiowej pasty, chętnie spróbuję :)
gusia1000 06.11.2012 20:02
Pycha.
evita0007 09.09.2012 10:33
To fajnie :) ja też lubie takie pasty na chlebek :-)
Habibi 09.09.2012 09:52
To zdecydowanie coś dla mnie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak