Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta łososiowa ze szczypiorkiem

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

łosoś filet 30 dag
szczypiorek usiekany 5 łyżek
jogurt naturalny 1 łyżka
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta łososiowa ze szczypiorkiem

Łososia umyć i usunąć skórę oraz ewentualne ości. Następnie upiec w piekarniku i ostudzić. Łososia podzielić na mniejsze kawałki i przełożyć do wysokiego naczynia, dodać majonez oraz jogurt i całość rozdrobnić blenderem. Na koniec dodać szczypiorek oraz sól i pieprz. Wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kuchenka 23.04.2014 21:37
apetycznie wygląda
Aleksandra/Olcia 23.04.2014 16:29
supr na śniadanku
Krystyna32 23.04.2014 16:27
do tego jeszcze 3-4 łyżki majonezu, bo jakimś cudem zniknął z listy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak