pasta łososiowa do kanapek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

  Przepis doceniony przez Doradcę Smaku
Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • łosoś wędzony

    100 g
  • twaróg

    100 g
  • jogurt naturalny

    1-2 łyżki
  • skórka z cytryny

    1 łyżeczka
  • sok z cytryny

    1 łyżeczka
  • Chrzan śmietankowy Smak

    1/2 łyżeczki
  • kapary całe Smak

    1 łyżeczka
  • koperek

    1 pęczek
  • sól

  • Pieprz czarny mielony Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Łososia, kapary i koperek drobno siekamy. W misce mieszamy twarożek z jogurtem i chrzanem, dodajemy sok i skórkę z cytryny oraz pozostałe składniki i mieszamy. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

Podajemy z ulubionym pieczywem.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (19)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Kolorowa 21.01.2015 18:24
uwielbiam pastę z łososia
tytka 21.01.2015 14:46
pięknie wygląda taka wieżyczka kanapkowa
kloruś 21.01.2015 12:11
chętnie bym skosztowała... zdjęcie i receptura jest bardzo zachęcające!
marzut 21.01.2015 11:19
super wygląd
dollce 21.01.2015 10:48
super propozycja, wygląda obłędnie
R'n'G Kitchen 21.01.2015 09:43
Cudowna i pyszna :)
Magula 21.01.2015 08:24
wygląda bardzo apetycznie
Barbara13 20.01.2015 23:36
świetny sposób na pyszne kanapeczki,rewelacja
RenataZ-et 20.01.2015 22:56
rewelacyjny przepis na pastę
Monika-twin 20.01.2015 22:48
Fajna pasta.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat