Pasta łososiowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • łosoś wędzony plastry

    200 g
  • serek śmietankowy

    200 g
  • sok z cytryny

    1/2 szt
  • szczypiorek usiekany

    2 łyżki
  • Pieprz czarny mielony Prymat

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Łososia kroimy na mniejsze kawałki, wrzucamy do blendera, dodajemy serek i pozostałe składniki oprócz szczypiorku. Dokładnie miksujemy, ana koniec dodajemy szczypiorek i pastę mieszamy.
Do pasty nie dodawałam już soli, bo i łosoś i serek były słone.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
ao_12 20.01.2014 21:19
apetyczne zdjęcie :) mniam
Rafał10 20.01.2014 19:11
wspaniałe pasta :) Idealna na śniadanko!
Barbara13 20.01.2014 15:10
pysznie się zapowiada:)
ssylwiaa 20.01.2014 14:27
dla mnie świetna ;)
Ania321 20.01.2014 13:51
przepyszna pasta :)
Olga_SK 20.01.2014 13:29
Pyszny pomysł na dobre rozpoczęcie dnia :)
brioszka 20.01.2014 13:28
mniam, wygląda bardzo apetycznie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat