Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta kanapkowa z wędzoną rybą

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makrela wędzona 1 szt
jajko 1 szt
majonez 1 łyżeczka
śmietana 12% 1 łyżeczka
musztarda 1/2 łyżeczki
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat
Papryka ostra mielona Prymat szczypta
Gałka muszkatołowa mielona Prymat szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: pasta kanapkowa z wędzoną rybą

Makrelę dzielimy na małe kawałki, usuwamy ości. Kawałki kroimy na jeszcze drobniejsze. Ugotowane jajko ścieramy na tarce lub kroimy drobno. Dodajemy majonez, śmietankę i musztardę. Doprawiamy przyprawami, solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 13.07.2014 07:11
bardzo fajny pomysł
Iwusia 12.06.2014 23:04
bardzo smaczny przepis
alaaa 03.06.2014 12:05
idealna do razowego pieczywa
w mojej kuchni 03.06.2014 09:47
moje smaki w tym daniu..
Krystyna32 03.06.2014 08:21
bardzo lubię, pyszna
patryska76 02.06.2014 23:38
Zdecydowanie moje smaki!
2milutka 02.06.2014 22:39
fajna pasta:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak