Pasta kanapkowa z tuńczyka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • tuńczyk kawałki w oleju

    1 szt
  • majonez

    1 łyżka
  • jogurt naturalny

    1 łyżka
  • cebula

    1/2 szt
  • kukurydza w puszce

    do podania
  • Pieprz czarny mielony Prymat

    1 szczypta
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Tuńczyka odsączamy z oleju i przekładamy do miseczki. Cebulę tniemy w drobną kostkę i dodajemy do tuńczyka razem z majonezem, jogurtem i pieprzem. Całośc dokładnie zagniatamy widelcem aby uzyskać konsystencję łatwą do smarowania. Gotowe :)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
agata1722 23.04.2012 16:02
bardzo dobra
Misiek1 10.08.2011 13:46
zapowiada się ciekawie:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat