Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta kanapkowa z tuńczyka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

tuńczyk kawałki w oleju 1 szt
majonez 1 łyżka
jogurt naturalny 1 łyżka
cebula 1/2 szt
kukurydza w puszce do podania
Pieprz czarny mielony Prymat 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta kanapkowa z tuńczyka

Tuńczyka odsączamy z oleju i przekładamy do miseczki. Cebulę tniemy w drobną kostkę i dodajemy do tuńczyka razem z majonezem, jogurtem i pieprzem. Całośc dokładnie zagniatamy widelcem aby uzyskać konsystencję łatwą do smarowania. Gotowe :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agata1722
agata1722 23.04.2012 16:02
bardzo dobra
Misiek1 10.08.2011 13:46
zapowiada się ciekawie:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak