Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta kanapkowa tuńczykowo-twarożkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

SEREK TWAROZKOWY 1 opakwoanie
cebula 1 szt
rzodkiewki 1/2 pęczka
Pieprz biały mielony Prymat
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta kanapkowa tuńczykowo-twarożkowa

Cebulkę obieramy i siekamy bardzo drobno. Rzodkiewki myjemy i ścieramy na tarce duże oczka. Otwieramy puszkę z tuńczykiem odcedzamy. Dodajemy do cebulki i rzodkiewki. Dodajemy serek twarogowy kremowy.Wszystko razem dokładnie mieszamy.Doprawiamy solą ,pieprzem do smaku. Chłodzimy i podajemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agaK. 25.10.2012 13:04
fajne lubię takie.
aginaa 24.10.2012 19:37
fajna
mufinka79 24.10.2012 18:40
Uwielbiam takie połączenia smaków :)
EWI 24.10.2012 09:42
pycha
Ola1984 24.10.2012 07:35
Uwielbiam pasty, szczególnie z tuńczykiem :)
iwa643 24.10.2012 07:34
Super na śniadanie i kolacje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak