Pasta kanapkowa Sylwii

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    2
  • cebula czerwona

    1/3
  • tuńczyk w sosie własnym

    1/2 puszki
  • jogurt naturalny

    1 łyżka
  • sól do smaku

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jaja ugotować na twardo i drobno posiekać, dodać posiekaną cebulę oraz rozdrobnionego tuńczyka wraz z sosem. Dodajemy łyżkę jogurtu i doprawiamy solą i pieprzem. Wszystko wymieszać.
SylwiaMagdaSabin
Wyśmienita na kanapki.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Róża1 23.01.2016 14:05
też uwielbiam takie pasty :-)
Beata73 20.11.2015 08:26
i na pewno tez tak smakuje
Beata73 20.11.2015 08:25
wygląda apetycznie
Futka 12.12.2014 11:18
pyszna pasta :)
Kejti 03.11.2014 11:16
Lubię pasty z tuńczykiem :-)
IwonaKa 14.09.2014 13:33
lubię takie pasty do chlebka
nogawkuchni 14.09.2014 13:02
Smakowita pasta,pyszny dodatek do pieczywa,na pewno świetna w smaku.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat