Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta kanapkowa na przywitanie wiosny

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 7 szt
serek homogenizowany 1/2 szklanki
rzodkiewki 1 pęczek
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat
śmietana 30% 3 łyżki
twaróg 200 g

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta kanapkowa na przywitanie wiosny

Jajka gotujemy na twardo w wodzie z dodatkiem soli. Po ugotowaniu studzimy je i obieramy. Następnie bardzo drobno siekamy. Twaróg miksujemy z serkiem i śmietana . dodajemy posiekane jajka i mieszamy ale już łyżką . Rzodkiewkę myjemy odcinamy końce i ścieramy na tarce. dodajemy do pasty. Mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Chłodzimy w lodówce ok 2 godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak