Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta kanapkowa - makrelowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makrela wędzona
twaróg 100 g
cebula 1 szt
ogórki kiszone 2-3 szt
papryka czerwona 1 szt
musztarda 1 łyżka
majonez 1-2 łyżki
sól
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta kanapkowa - makrelowa

Makrelę obrać z ości i drobno posiekać, po czym razem z twarogiem rozgnieść widelcem. Dodać pokrojone w drobną kostkę warzywa, dosmaczyć solą, pieprzem, musztardą i dołożyć tyle majonezu, aby pasta była zwarta.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak