Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta kanapkowa jajeczno-porowa

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 3 szt
por (biała część) 1 szt
majonez 1 łyżka
musztarda 1 łyżeczka
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta kanapkowa jajeczno-porowa

Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i drobno kroimy. Por dokładnie oczyszczamy, płuczemy, osuszamy i drobno kroimy. Do jajek i pora dodajemy majonez, musztardę i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Mieszamy i dostawiamy na 30 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 19.11.2015 10:28
bardzo lubię takie pasty
Renataj 19.11.2015 10:13
Jajeczno-porowa - dodatek pora i musztardy nadaje jej ostrzejszego smaku:)
Maridka19 19.11.2015 07:51
Ta pasta jest jajeczna :)
gusia1000 19.11.2015 00:13
Tez taką pastę robię, jest pyszna.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak