pasta kanapkowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser żółty

    100 gram
  • szynka konserwowa

    100 gram
  • por

    1/3 sztuki
  • ogórek zielony

    1 sztuka
  • majonez

    1 łyżka
  • masło

    1 łyżeczka
  • sól

    1 szczypta
  • pieprz

    1 szczypta
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pora kroimy drobno. Ser, ogórek (jeśli jest szklarniowy wycinamy wodnisty środek) oraz szynkę ścieramy na tarce o średnich oczkach. Wszystkie składniki mieszamy dodając po łyżeczce masła,majonezu i musztardy.Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Wiktoria29 02.07.2017 19:58
dzięki......
Ewelina1991 01.07.2017 16:19
smaczna pasta

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat