Pasta kanapkowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • twaróg

    20 dag
  • cebula

    1 szt
  • jaja na twardo

    3 szt
  • sardynki

    1 (w pomidorach)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę z konserwy dusimy widelcem dodajemy twaróg i ugniatamy.Dodajemy posiekane jajko i cebulę .Doprawiamy pieprzem i solą

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (21)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
owca441 30.05.2011 11:50
smaczna
owca441 30.05.2011 11:50
smaczna
kielcok1 29.03.2011 17:14
ta pasta zzieleniała ze starości albo złości
Mirka-Ludomila 12.03.2011 07:44
fajna
Gabriela7 09.03.2011 07:39
pycha
Jaheira11 03.03.2011 21:42
może być dobre...
Tika4444 02.02.2011 08:18
to pewnie wina aparatu i światła
rakow2 07.01.2011 16:22
ta pasta chyba trochę nieświeża bo zzieleniała
stokrotka 12.12.2010 23:35
fajne
justyna111 18.09.2010 19:42
ciekawy przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat