Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczno-twarogowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

twaróg
jaja 5-6
śmietana 12%
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczno-twarogowa

Twaróg rozdrobnić. Jajka ugotować na twardo i pokroić w kostkę. Dodać do twarogu i wymieszać. Dodać ok. 2 łyżki śmietany, sól i pieprz do smaku. Otrzymaną pastą smarować chleb.
Polecam również położenie na wierzchu plasterków pomidora albo polędwicy bądź szynki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

maciek7 08.02.2012 14:55
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak