Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta jajeczno-tuńczykowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 3 szt
majonez 3 łyżki
pieprz
koper świeży
sól
tuńczyk w sosie własnym 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: pasta jajeczno-tuńczykowa

Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać. Tuńczyka wyłożyć na sitko, odsączyć. Obrane jajka zmielić razem z tuńczykiem. Do masy dodać majonez i posiekany koperek. Doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gacopierz23 09.04.2013 14:15
dobre na śniadanie i kolację
teresa18 11.12.2012 21:43
świetna na kanapki
Dorota59 06.12.2012 22:06
super na śniadanko
halina55 05.12.2012 19:21
Super
jolanta19 05.12.2012 19:00
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak