Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta jajeczno-koperkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

koperek
cebula biała 1 szt
sól do smaku
majonez
keczup pikantny
jajko ugotowane na twardo 4 szt
Papryka ostra mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: pasta jajeczno-koperkowa

jajka pokroić drobno ,cebule zetrzeć na tarce,koperek świeży posiekać-wszystko razem włożyć do miseczki rozmieszać z majonezem i odrobiną pikantnego keczupu,doprawić solą i papryką

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 09.03.2014 15:00
nie jadłem takiej
rjustysia 28.02.2014 12:49
coś dla mnie, bardzo lubię pasty kanapkowe
Adam/ZUB3R 29.11.2013 20:56
smaczna pasta do chleba
Margo1 05.11.2013 16:43
dawno takiej nie robiłam
RenataZ-et 18.10.2013 21:48
super pasta
Angelika10 15.10.2013 13:01
super pasta
Ela15 28.09.2013 10:24
bardzo dobra, polecam
Wafelek2601 29.01.2013 12:17
Bardzo lubię tego rodzaju pasty
Poison1988 21.11.2012 18:06
robię bardzo podobnie i zawsze wszystkim smakuje :)
Dorota37 16.11.2012 21:28
takiej nie jadłam
Bernadeta 07.11.2012 11:06
ja też często ją robie,syn bardzo lubi a i ja nie pogardze
ElizaT 07.11.2012 10:25
super przepis
Bernadeta1 07.11.2012 08:54
często robię pastę jajeczną,smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak