Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta jajeczno-chrzanowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 5 szt
Chrzan śmietankowy Smak 3 łyżeczki
sól
koperek
ser gouda 15 dek

Przepis i sposób przygotowania na: pasta jajeczno-chrzanowa

Jajka obrać i wraz z serem zmielić. Do zmielonej masy dodać chrzan i łyżkę majonezu.Całość doprawić do smaku i dodać posiekany koperek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kate.500 05.02.2014 08:24
pyszna pasta
IlonaAlbertos 24.01.2014 20:58
Na kanapki idealna.
Wafelek2601 14.01.2014 12:21
Pyszna pasta do pieczywa
Róża1 02.01.2014 21:14
fajny przepis ! , akurat wczoraj kupiłam taki chrzan, to jutro muszę zrobić:-)
Rycerz
Rycerz 28.12.2013 22:32
Ciekawy przepis, ta psta może być dodatkiem do wielu dań :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak