Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczno szczypiorkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajka ugotowane na twardo 5 szt
szczypiorek 1 pęczek
majonez 1 łyżka
ketchup 1 łyżka
masło miękkie 1 łyżka
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczno szczypiorkowa

Jaja gotujemy na twardo,studzimy,obieramy i ugniatamy w misce tłuczkiem do ziemniaków. Szczypiorek drobno siekamy i dodajemy do jajka. Następnie dodajemy masło,ketchup,majonez,przyprawy i wszystko bardzo dokładnie mieszamy. ( zamiast szczypiorku możemy dodać drobno posiekaną cebulkę). Podajemy z pieczywem :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak