Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta jajeczno- pieczarkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 10 dag
sól
pieprz
majonez 5 łyżek
szczypiorek
jajko ugotowane na twardo 6 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: pasta jajeczno- pieczarkowa

Jajka drobno siekamy. pieczarki obieramy, myjemy i drobno kroimy. Podsmażamy z dodatkiem soli i pieprzu. Studzimy. Zimne mieszamy z jajkiem i majonezem. Doprawiamy do smaku i mieszamy. Po wierzchu posypujemy posiekanym szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 02.11.2013 11:05
Warto taką robić.
mala2021 20.11.2011 05:47
fajny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak