Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna ze szczypiorkiem

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 3 szt
szczypiorek 1 pęczek
majonez 1 łyżka
Musztarda delikatesowa Prymat 1 łyżeczka
sól do smaku
pieprz szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna ze szczypiorkiem

Jajka gotujemy na twardo. Do miseczki wrzucamy pokruszone żółtka, dodajemy majonez i musztardę. Całość ucieramy na jednolitą masę. Następnie dodajemy pokrojone w drobną kosteczkę białko i szczypiorek. Wszystko mieszamy i doprawiamy do smaku. Gotową pastę nakładamy na pieczywo. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Internetowa Kuchnia 14.02.2015 11:49
Uwielbiam! :)
Wiesława1 14.02.2015 10:38
super do kanapek
joanna43 14.02.2015 09:25
idealne śniadanko :)
agnieszka214 13.02.2015 18:45
takie pasty sa smaczne
Barbara777 13.02.2015 18:14
bardzo smaczna
Bernadeta1 13.02.2015 16:16
często taką robię, bardzo smaczna
idealme 13.02.2015 14:53
uwielbiam taką pastę ale wolę ostrzejszą musztardę dodać :P
jasiek 13.02.2015 14:30
idealna na śniadanko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak