Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z twarogiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 5 sztuk
twaróg zmielony 2 czubate łyżki
majonez 1 czubata łyżka
szczypiorek 1 pęczek
sól i pieprz do smaku

Porada

Pyszna i pożywna pasta jajeczna na kanapki idealna na śniadanie. Jest delikatna dzięki dodatkowi twarogu.

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z twarogiem

Obrane jajka kroimy w drobną kosteczkę i wrzucamy do miski. Dodajemy drobno posiekany szczypiorek, twaróg, oraz majonez. Mieszamy dokładnie. Pastę doprawiamy solą i pieprzem według uznania. Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Linka2107 24.10.2016 22:21
takie pasty bardzo lubię :)
Motorek 24.10.2016 19:43
smaczna pasta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak