Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta jajeczna z tuńczykiem i ogurkiem

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula biała 1 szt
majonez 2 łyżki
sól do smaku
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
jajko ugotowane na twardo 3 szt
korniszony 3 szt
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: pasta jajeczna z tuńczykiem i ogurkiem

Gotujemy jajka na twardo. Tuńczyk odcedzamy z sosu i przekładamy do miseczki. Kroimy ogurka, cebule i jajka w drobną kostke. Doprawiamy dodajemy majonez i gotowe.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak