pasta jajeczna z tuńczykiem i ogurkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cebula biała

    1 szt
  • majonez

    2 łyżki
  • sól do smaku

  • tuńczyk w sosie własnym

    1 puszka
  • jajko ugotowane na twardo

    3 szt
  • korniszony

    3 szt
  • Pieprz czarny mielony Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Gotujemy jajka na twardo. Tuńczyk odcedzamy z sosu i przekładamy do miseczki. Kroimy ogurka, cebule i jajka w drobną kostke. Doprawiamy dodajemy majonez i gotowe.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat