Pasta jajeczna z szynką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    6 szt
  • szynka

    10 dag
  • majonez

    2 łyżki
  • krem chrzanowy Smak

    3 łyżki
  • sól i pieprz

    do smaku
  • szczypiorek

    1/2 pęczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo, obrać ze skorupek i wraz z szynką pokroić w małą kostkę. Do jajek dodać majonez i sos chrzanowy oraz posiekany szczypiorek. Pastę doprawić solą i pieprzem do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ewelina1991 27.06.2017 17:28
pyszna pasta

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat