Pasta jajeczna z serem żółtym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    4 szt
  • ser żółty

    10 dag
  • jogurt naturalny

    3 łyżki
  • majonez

    1 łyżka
  • sól i pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka gotuję,obieram.
Jajka trę na małych oczkach.
Ser kroję w drobną kostkę.
Dodaję jogurt i majonez. Nastęnie dodaję sól i pieprz.
Wszystko ze sobą łączę.
Wkładam do lodówki na minimum 30 min.
SMACZNEGO

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Madzai 10.11.2016 12:51
Lubię takie pasty :)
AZgotuj 10.11.2016 11:17
uwielbiam pasty a tak rzadko je robię . Pyszna:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat