Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta jajeczna z serem topionym

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 4 sztuki
czosnek 2 ząbki
szczypiorek 1/2 pęczka
majonez 3 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
ser topiony 100 (ziołowy)

Przepis i sposób przygotowania na: pasta jajeczna z serem topionym

Jajka ugotować na twardo, schłodzić, obrać i zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Ser topiony rozgnieść widelcem. Szczypiorek umyć i pokroić. Czosnek obrać i przecisnąć przez praskę. Wszystko razem wymieszać. Dodać majonez, sól, pieprz i jeszcze raz wymieszać. Podawać pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 02.12.2013 12:38
lubię takie pasty
gacopierz23 21.11.2013 18:20
smaczna na chlebuś
kuklik 15.11.2013 19:43
smaczniutkie
pajbek 06.11.2013 10:32
Muszę wypróbować :-)
Dorian 01.11.2013 12:58
idealna do pieczywka
Grazyna0211 31.10.2013 12:14
lubię pasty
bogusia19 28.10.2013 14:27
na pewno pyszna
dodi 28.10.2013 14:13
z serem topionym jeszcze nie robiłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak