Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z rzodkiewką

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2 sztuki
rzodkiewka 3 sztuki
natka pietruszki 2-3 gałązki
szczypiorek 5 gałązek
bazylia świeża 3 listki
oliwa 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z rzodkiewką

Jajka gotujemy na twardo. Przestygnięte obieramy i wkładamy do naczynia w którym wszystko będziemy blendować. Dodajemy rzodkiewkę przekrojoną na pół i zieleninę :) Wszystko z dodatkiem oliwy z oliwek blendujemy na gładką masę i podajemy na kanapeczki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak