Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z rzeżuchą

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajka ugotowane na twardo 5 sztuk
szczypiorek 0,5 pęczka
rzeżucha garść
majonez 3 łyżki
Chrzan śmietankowy Smak 1 łyżeczka
Pieprz czarny mielony Prymat

Porada

Pastę podajemy ze świeżym pieczywem.

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z rzeżuchą

Ugotowane jajka kroimy w drobną kostkę,dodajemy posiekany szczypiór i rzeżuchę .Dodajemy majonez,chrzan,doprawiamy do smaku solą i pieprzem.Dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 11.06.2015 10:45
wygląda bardzo smacznie
Kuchenka 11.06.2015 07:28
mi się bardzo podoba
Krystyna32 11.06.2015 05:39
bardzo lubię
Iwusia 10.06.2015 23:22
idealna do śniadania

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak