Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z pietruszką

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 1 łyżka
natka pietruszki 2 łyżki
ketchup 1 łyżka
sól do smaku
pieprz do smaku
jajko ugotowane na twardo 6 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z pietruszką

Ugotowane na twardo jajka zetrzeć na tarce o grubych oczkach, dodać drobno posiekaną natkę pietruszki. Wszystko połączyć z majonezem i ketchupem , doprawić do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 06.12.2013 00:14
lubię pasty jajeczne i często robię
czekoladka_m 23.11.2012 21:56
też taką nieraz robię:) Pyszna!
zuzanna_z 21.05.2012 12:28
ciekawe
manaika 25.02.2011 21:30
uwielbiam:)
Monika193
Monika193 24.12.2010 20:32
pietruszka na pewno dodaje smaku takiej paście

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak