Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z ogórkiem i świeżym szpinakiem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 4 szt
korniszony 2 szt
cebula dymka ze szczypiorkiem 1 szt
szpinak świeży 1 garść
majonez 1 łyżka
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z ogórkiem i świeżym szpinakiem

Jajka ugotować na twardo, przestudzić i rozgnieść dokładnie widelcem. Cebulę bardzo drobno posiekać, ogórki zetrzeć na tarce o małych oczkach lub użyć rozdrabniacza. Szpinak umyć, drobno pokroić. Wymieszać wszystkie składniki. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Dodać majonez. Wymieszać.
Smacznego :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sylwia_mc 27.09.2013 21:22
same pyszności
Kuchenka 27.09.2013 21:21
spoko pasta :)
adelajda 27.09.2013 19:26
musi być smaczna :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak