Pasta jajeczna z ogórkiem i świeżym szpinakiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    4 szt
  • korniszony

    2 szt
  • cebula dymka

    1 szt
  • szpinak świeży

    1 garść
  • majonez

    1 łyżka
  • sól do smaku

  • pieprz do smaku

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo, przestudzić i rozgnieść dokładnie widelcem. Cebulę bardzo drobno posiekać, ogórki zetrzeć na tarce o małych oczkach lub użyć rozdrabniacza. Szpinak umyć, drobno pokroić. Wymieszać wszystkie składniki. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Dodać majonez. Wymieszać.
Smacznego :)

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
sylwia_mc 27.09.2013 21:22
same pyszności
Kuchenka 27.09.2013 21:21
spoko pasta :)
adelajda 27.09.2013 19:26
musi być smaczna :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat