pasta jajeczna z ogórkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ogórki konserwowe

    3 szt
  • cebula

    1 szt
  • majonez

    7 łyżek
  • śmietana

    5 łyżek
  • sól

  • sok z cytryny

  • jajko ugotowane na twardo

    4 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka ugotowane na twardo siekamy,ogórki i cebulę kroimy w kostkę i mieszamy z jajkami,dodajemy majonez sól pieprz i troszkę soku z cytryny,Wszystko mieszamy ze śmietana.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Robert10 15.08.2011 11:55
smaczna
kriso 09.04.2011 08:50
ciekawy przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat