Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z musztardą miodową

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 4
majonez 2 łyżki
Musztarda miodowa Prymat 1/2 łyżeczki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z musztardą miodową

Jajka gotujemy na twardo. Po przestygnięciu obieramy je, siekamy nożem i wrzucamy do miseczki. Doprawiamy solą (niekoniecznie), dodajemy majonez i musztardę, a następnie ugniatamy widelcem na „papkę”.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MC_S 21.07.2013 14:55
wspaniały pomysł
usmiech 26.03.2013 20:59
Bardzo ciekawy pomysł na kanapki.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak