Pasta jajeczna z makrelą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    6 szt
  • makrela wędzona

    1 szt
  • sól i pieprz

    do smaku
  • majonez

    4 łyzki
  • szczypiorek

    1 pęczek
  • Papryka ostra mielona Prymat

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo, ostudzić i obrać ze skorupek. Jajka pokroić w małą kostkę, makrelę obrać z ości. Jajka wymieszać z makrelą i posiekanym szczypiorkiem. Pastę wymieszać z majonezem, doprawić solą, pieprzem i ostrą mieloną papryką.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
RenataZ-et 29.06.2017 11:32
lubię takie pasty

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat