Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z makrelą

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 6 szt
makrela wędzona 1 szt
sól i pieprz do smaku
majonez 4 łyzki
szczypiorek 1 pęczek
Papryka ostra mielona Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z makrelą

Jajka ugotować na twardo, ostudzić i obrać ze skorupek. Jajka pokroić w małą kostkę, makrelę obrać z ości. Jajka wymieszać z makrelą i posiekanym szczypiorkiem. Pastę wymieszać z majonezem, doprawić solą, pieprzem i ostrą mieloną papryką.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 29.06.2017 11:32
lubię takie pasty

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak