Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z koperkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

majonez 3 łyżki
jogurt bałkański 1 łyżeczka
sól do smaku
koperek do posypania
jajko ugotowane na twardo 5

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z koperkiem

Ugotowane jajka na twardo kroimy w kostkę. Dodajemy posiekany koperek i mieszamy. Dodajemy majonez i przyprawiamy solą. mieszamy. Następnie dodajemy gęsty jogurt bałkański. Wszystko mieszamy i gotowe. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Monika-twin 09.07.2013 19:41
musi byc smaczne
Megg 09.07.2013 19:28
super smaczna pasta
Agata3 09.07.2013 18:58
Uwielbiam pasty jajeczne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak