Pasta jajeczna z koperkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez

    3 łyżki
  • jogurt bałkański

    1 łyżeczka
  • sól do smaku

  • koperek

    do posypania
  • jajko ugotowane na twardo

    5
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ugotowane jajka na twardo kroimy w kostkę. Dodajemy posiekany koperek i mieszamy. Dodajemy majonez i przyprawiamy solą. mieszamy. Następnie dodajemy gęsty jogurt bałkański. Wszystko mieszamy i gotowe. Smacznego.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Monika-twin 09.07.2013 19:41
musi byc smaczne
Megg 09.07.2013 19:28
super smaczna pasta
Agata3 09.07.2013 18:58
Uwielbiam pasty jajeczne :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat