Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z bobem i tuńczykiem

Czas
Czas: 45 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Młody bób sprawdził się jako dodatek do tej przesmacznej pasty.

Składniki:

jajko 2 sztuki
bób 200 gramów
tuńczyk kawałki w oleju 1 puszka
majonez 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z bobem i tuńczykiem

Bób gotujemy w osolonym wrzątku przez około 10 minut. Studzimy i obieramy.
Jajka gotujemy na twardo.
Bób, jajka, tuńczyk (wraz z olejem) i majonez blendujemy na gładko.
Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak