Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta jajeczna na krakersach

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

krakersy 1 paczka
jajko 5 szt.
majonez tradycyjny 3 łyżki
koperek 0,5 pęczka
sól
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: pasta jajeczna na krakersach

Jajka ugotuj w wodzie z solą na twardo. Ostudzone jajka obierz ze skorupek, następnie je bardzo drobniutko posiekaj. Koperek również bardzo drobno posiekaj. Do miski włóż posiekane jajka, koperek, dodaj majonez, dopraw do smaku solą i czarnym mielonym pieprzem. Wszystko dokładnie wymieszaj. Tak przygotowaną pastę wykładaj na krakersy. Jest to idealna przekąska na każdego rodzaju imprezę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak