Pasta jajeczna na kanapki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szczypiorek

    1/2 pęczka
  • majonez

    2 łyżeczki
  • oliwa

  • sól

  • pieprz

  • jaja na twardo

    3 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo, zgnieść widelcem, szczypiorek posiekać, dodać do jajek, doprawić.Skropić oliwą, wymieszać z majonezem.Smacznego!

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (24)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Monika63 20.07.2012 09:13
uwielkbiam
Margo1 17.02.2012 10:18
świetna
Olaa 19.01.2012 15:33
lubię
gosia47-47 30.09.2011 09:30
super
Rogalik 24.08.2011 20:54
dobra
edyta44 14.08.2011 12:28
super
pioge7 26.05.2011 12:34
mniam
irenka 01.04.2011 17:58
muszę spróbować
Malinka 15.03.2011 12:28
Prosta ale jaka smaczna !!!
RenataZ-et 06.03.2011 19:17
pyszna jest taka pasta

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat