PASTA JAJECZNA KANAPKOWA

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    5
  • majonez

    2 ŁYZKI
  • szczypiorek

    PÓŁ PĘCZKA
  • sól i pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

jajka ugotować na twardo. Oddzielić białka od żółtek. Majonez, chrzan oraz żółtka zmiksować razem. Posiekać szczypiorek, białka pokroić na drobniuteńką kosteczkę. Wszystko zmieszać i delikatnie zakropić octem. Dodać do smaku sól i pieprz.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat