PASTA JAJECZNA DO KANAPEK

PASTA JAJECZNA DO KANAPEK

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    3 sztuki
  • majonez

    2-3 łyżki
  • szczypiorek

    1 pęczek
  • sól do smaku

  • Pieprz czarny mielony Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka ugotować z odrobiną soli aby nie popękały,ostudzić i zetrzeć na tarce o dużych oczkach.Szczypiorek posiekać na drobniutko dodać do jajek przyprawić solą i pieprzem,odstawić na chwilę aby się przegryzło. Dodać majonez wszystko razem wymieszać i gotowe .Dodatkowo kanapkę można posypać szczypiorkiem.SMACZNEGO!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Romanowka 20.02.2014 07:40
lubię takie pasty na śniadanko!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat