Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pietruszka zielona
cebula
majonez
pieprz
jajko ugotowane na twardo

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna

1. Jajka kroimy i cebulkę kroimy w kostkę. (cebulkę posypujemy solą, aby zmiękła)
2. Dodajemy posiekaną natkę pietruszki.
3. Mieszamy z majonezem , posypujemy pieprzem.

Warto poczekać około 20 minut, aż wszystko się \"przegryzie\"

SMACZNEGO!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ziutula
ziutula 07.02.2012 11:34
cz esto mam takie pasty do chlebka...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak