Pasta jajeczna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • łyżki majonezu

    2
  • sera Goudy lub innego

    10 dag
  • łyzki posiekanego szczypiorku

    2
  • sól i piepsz

    Do smaku
  • jajko ugotowane na twardo

    4
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka rozdrabniamy w miseczce na malutkie kawałki. Ser trzemy na małych łezkach, i dodajemy do jajka oraz szczypiorem. Również dodajemy majonez i przyprawiamy do smaku solą i pieprzem

Smacznego:)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
iknkirke 16.12.2011 17:09
smaczne
Izabela28 05.11.2010 20:01
Pyszne:)
iwona332 25.09.2010 10:12
super
marta639 18.09.2010 12:55
Polecam ten przepis.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat